Search found 5 matches

by albemarle24
Sat Jul 21, 2007 11:02 am
Forum: Legacy Attachment MOD Support
Topic: Installing Attachment Mod Using EasyMod
Replies: 0
Views: 5787

Installing Attachment Mod Using EasyMod

Hi all I have a forum which has the easymod mod installer and a couple existing mods installed. I followed the instructions on uploading an new mod but easymod will not recognise the attachment mod and therefore will not attempt to install it. The problem is understandable since there is no .mod or ...
by albemarle24
Wed Mar 07, 2007 3:13 pm
Forum: Legacy Attachment MOD Support
Topic: Problems Upgrading Forum to 2.0.22 - Attachment not working
Replies: 6
Views: 3054

It all seems correct to me: 1. Upgrade forum to 2.0.22 by replacing old forum files with the new ones 2. Upload premodified 2.0.22 attachment mod files replacing the files 3. Run installer/update_to_latest.php 4. Done If you do what you last stated that would be ok as well as long as you don't touc...
by albemarle24
Wed Mar 07, 2007 12:00 pm
Forum: Legacy Attachment MOD Support
Topic: Problems Upgrading Forum to 2.0.22 - Attachment not working
Replies: 6
Views: 3054

glitches

Was this the most correct way to upgrade a previously (attachment) mod'ed forum to 2.0.22? If I have to remove the mod and restore the forum to no mod status, can I then re-install the mod and re-upload files to the files directory and have the old attachemnts show in existing posts, or will the use...
by albemarle24
Wed Mar 07, 2007 11:42 am
Forum: Legacy Attachment MOD Support
Topic: Problems Upgrading Forum to 2.0.22 - Attachment not working
Replies: 6
Views: 3054

ideas

I tried replacing the posting.php file with the version from your site and also made sure that attachments are enabled in the admin panel.

Is there anything else that might be causing this?
by albemarle24
Wed Mar 07, 2007 11:16 am
Forum: Legacy Attachment MOD Support
Topic: Problems Upgrading Forum to 2.0.22 - Attachment not working
Replies: 6
Views: 3054

Problems Upgrading Forum to 2.0.22 - Attachment not working

Thanks David for your hard work in maintaining this site. I was a little unclear as to if your files were suitable for updating a forum with no other mods. Here is what happened: I had an existing forum that was version 2.0.21, it's only mod being the Attachment mod. I obtained the basic forum repla...