Quick reply for NoseBleed?

I will no longer provide phpBB2 support due to phpBB2's EOL announcement. If you need help with phpBB2 you can try phpBB2 Refugees.
Locked
Asha
Posts: 6
Joined: Fri Apr 06, 2007 2:11 pm
Contact:

Quick reply for NoseBleed?

Post by Asha » Thu Apr 26, 2007 4:38 am

Just wondering... is there any way to get Simple Quick Reply to work with NoseBleed?

I've tried simply replacing the table as someone suggested here, but while it *works* fine, it causes the topic to be skewed to one side for users who aren't logged on...

Any help appreciated, as ever! Thanks in advance :)

User avatar
DavidIQ
Site Admin
Posts: 581
Joined: Thu Sep 07, 2006 4:31 pm
Location: Earth
Contact:

Post by DavidIQ » Thu Apr 26, 2007 7:27 am

Should be easy to resolve. Link to your site...again. ;-)

Asha
Posts: 6
Joined: Fri Apr 06, 2007 2:11 pm
Contact:

Post by Asha » Thu Apr 26, 2007 7:47 am

Thanks for your help... again :)

http://www.sjcjcr.com/forum - I've taken the Quick Reply mod down, though, since the site's now gone live!

Basically the issue I'm having is that adding:

Code: Select all

<table width="100%" border="0" cellspacing="0">
		  <tr>
			<td align="center" height="28">{L_QUICK_REPLY}</td>
		  </tr>
<!-- BEGIN switch_quick_reply -->
		  
				<script language="JavaScript" type="text/javascript"><!--
function checkForm() {
	formErrors = false;
	if (document.post.message.value.length < 2) {
	formErrors = '{L_EMPTY_MSG}';
	}
	if (formErrors) {
		alert(formErrors);
		return false;
	} else {
		return true;
	}
}
				//--></script>
				<form action="{S_POSTING}" method="post" name="post" onsubmit="return checkForm(this)"><span class="genmed">
<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
					<b>{L_USERNAME}:</b> <input class="post" type="text" name="username" size="25" maxlength="25" value="" /><br />					
<!-- END switch_user_logged_out -->
					<br />
					<textarea class="post" name="message" rows="10" cols="125" wrap="virtual"></textarea><br />
					<input type="hidden" name="attach_sig" value="{S_ATTACH_SIG}" />
					<input type="hidden" name="mode" value="reply" />
					<input type="hidden" name="sid" value="{S_SID}" />
					<input type="hidden" name="t" value="{S_TOPIC_ID}" />
					<input type="hidden" name="notify" value="{S_NOTIFY}" /><br />
					<input type="submit" name="preview" class="liteoption" value="{L_PREVIEW}" />
					&nbsp;
					<input type="submit" name="post" class="mainoption" value="{L_SUBMIT}" />
					
					<br /><br />
					
				</span></form>
			</td>
		  </tr>
		</table>
<!-- END switch_quick_reply -->
to the end of viewtopic_body.tpl results in the topic body going off-centre, but I can't figure out why...! :(

User avatar
DavidIQ
Site Admin
Posts: 581
Joined: Thu Sep 07, 2006 4:31 pm
Location: Earth
Contact:

Post by DavidIQ » Thu Apr 26, 2007 10:09 am

I'll add the code to here later and see if I can come up with something.

Asha
Posts: 6
Joined: Fri Apr 06, 2007 2:11 pm
Contact:

Post by Asha » Thu Apr 26, 2007 10:13 am

Don't worry, I figured it out literally two minutes ago (...with help from the author :P)

Turns out the switch tag was in the wrong place (inherent bug in the MOD, but doesn't come out in SubSilver or something...)

Thanks once again though :)

(But I do think quick reply is useful in any case... :D)

Locked

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 1 guest